Συστήματα κάμερας ασφαλείας- 5 πολύτιμες συμβουλές για την επιλογή καμερών ασφαλείας

Όταν επιλέγετε το κομψό σύστημα κάμερας ασφαλείας που είναι δυνατό για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε τις κατάλληλες κάμερες που ταιριάζουν στις μοναδικές απαιτήσεις της κατάστασής σας. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές και δυνατότητες προϊόντων.

Πολλά συσκευασμένα συστήματα διαθέτουν κάμερες ασφαλείας γενικής χρήσης. Οι κορυφαίοι έμποροι θα σας επιτρέψουν να αντικαταστήσετε τις κάμερες γενικής χρήσης με πιο προηγμένες τεχνικές κάμερες, εάν τις χρειάζεστε. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε μια κατάσταση όπου τρεις είσοδοι στη δομή σας πρέπει να καλύπτονται με κάμερες μέσης ποιότητας και θέλετε να καλύψετε το χώρο στάθμευσης με μια κάμερα που μπορεί να διαβάσει μια πινακίδα κυκλοφορίας από 50 γιάρδες κάτω. Μπορείτε να λάβετε 3 από τις καμερες ασφαλειας που συνοδεύουν το σύστημα και να αντικαταστήσετε την τέταρτη με μια κάμερα που έχει δυνατότητες υψηλής ισχύος drone.

Περπατώντας σε αυτό το συνοδευτικό επιλογής κάμερας ασφαλείας, θα είστε κατάλληλοι να προσδιορίσετε τα ειδικά χαρακτηριστικά που απαιτεί η κατάστασή σας και να καθορίσετε ποιες κομψές κάμερες ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας. Τελικά, αυτό θα σας επιτρέψει να ξοδέψετε αποτελεσματικά τον πλουτοκράτη σας ενώ λαμβάνετε το κομψό περιεχόμενο παρακολούθησης.

1) Θα χρειαστείτε έγχρωμες ή ασπρόμαυρες κάμερες; Τα εξαιρετικά συσκευασμένα συστήματα διαθέτουν έγχρωμες κάμερες οι οποίες είναι καλύτερες από τις ασπρόμαυρες κάμερες στο να αναφέρουν πολύτιμα στοιχεία ενός υπόπτου παρόμοια με τα ρούχα ή το χρώμα μαλλιών. γενικά οι ασπρόμαυρες κάμερες είναι λιγότερο πολύτιμες και έχουν καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό από τις έγχρωμες κάμερες. Οι έγχρωμες κάμερες στην πραγματικότητα αλλάζουν σε ασπρόμαυρο σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού.

2) Τι είδους δυνατότητα νυχτερινής όρασης απαιτείται; Μια τυπική έγχρωμη κάμερα ασφαλείας σε συσκευασία θα έχει εύρος νυχτερινής όρασης μεταξύ 15 και 50 βάσεων. Οι κάμερες νυχτερινής όρασης υψηλής ισχύος μπορούν να έχουν εμβέλεια 150 βάσεων. Ο κύριος παράγοντας για τον προσδιορισμό του εύρους νυχτερινής όρασης είναι ο αριθμός των υπέρυθρων LED στην κάμερα. Οι κάμερες ασφαλείας άκρως γενικής χρήσης διαθέτουν 15 έως 30 LED. Πράγματι, οι έγχρωμες κάμερες καταγράφουν ασπρόμαυρο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

3) Ποια είναι η μικρότερη αξιοσέβαστη ποιότητα εικόνας από κάθε θέση όπου είναι εγκατεστημένες οι κάμερες; Μπορεί να έχετε διαφορετικές συνθήκες ποιότητας εικόνας από κάθε θέση. Μία κάμερα μπορεί να εγκατασταθεί στην μπροστινή πόρτα μόνο για να βουίζει τους ανθρώπους όταν φτάνουν για κινητά. Μια άλλη κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη πινακίδων κυκλοφορίας λεωφορείων που διέρχονται από ένα μεγάλο χώρο στάθμευσης. Αυτές οι κάμερες έχουν πολύ διαφορετικές συνθήκες ποιότητας εικόνας. Σε γενικές γραμμές, ο αριθμός των γραμμών τηλεόρασης (TVL) ανά ίντσα είναι ένας δείκτης της ποιότητας εικόνας που παράγεται από την κάμερα. Οι συσκευασμένες κάμερες ασφαλείας γενικής χρήσης έχουν γενικά 400-420 TVL. Κάμερες που έχουν 480-520 TVL θα δώσουν πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας. Επίσης, οι κάμερες CCD γενικά παράγουν καλύτερη εικόνα από τις κάμερες CMOS.

4) Wiredvs. ασύρματος? Κατανοήστε τα μειονεκτήματα της χρήσης ασύρματων καμερών ασφαλείας πριν αποφασίσετε να τις αγοράσετε. Πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν ότι οι ασύρματες κάμερες ασφαλείας εξακολουθούν να χρειάζονται τροφοδοσία μέσω ενός καλωδίου ρεύματος. Οι ασύρματες κάμερες χρησιμοποιούν ασύρματη τεχνολογία για να μεταδώσουν ένα σήμα σε έναν δέκτη που είναι συνδεδεμένος με ένα DVR ή έναν εξεταστή, αλλά οι περισσότερες από αυτές χρησιμοποιούν ένα καλώδιο ρεύματος για να συνδέσουν σε μια κοντινή πρίζα. Υπάρχουν ασύρματες κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν με μπαταρία, αλλά οι μπαταρίες πρέπει να αντικαθίστανται σχετικά συχνά.

Η ποιότητα εικόνας των ασύρματων καμερών ασφαλείας είναι συχνά ντροπαλή λόγω εμποδίων. Όσο πιο κάτω βρίσκεται μια ασύρματη κάμερα από τον δέκτη και όσο περισσότερα εμπόδια πρέπει να περάσει το σήμα τόσο περισσότερο θα υποστεί η ποιότητα της εικόνας. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλές, πολυάριθμες λειτουργίες όπου οι ασύρματες κάμερες ασφαλείας είναι ιδανικές. Πολλά από τα ενσύρματα διαθέσιμα συστήματα διαθέτουν καλώδια που καταγράφουν την ισχύ και την βιντεοκασέτα (γνωστή και ως καλωδίωση σιαμέιας). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις συνθήκες ισχύος από την ίδια θέση με το DVR ή τον εξεταστή.

5) Σε ποια βασικά στοιχεία πρόκειται να εκτεθούν οι κάμερες ασφαλείας; Οι κάμερες ασφαλείας άκρως γενικής χρήσης που διατίθενται σε συσκευασμένα συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός (καθώς και σε εσωτερικούς χώρους) υπό κανονικές συνθήκες. Εάν οι κάμερες πρόκειται να εκτεθούν σε ακραίες συνθήκες παρόμοιες με το χαλάζι ή τους ισχυρούς ανέμους ή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα βανδαλισμού, μπορεί να θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε κάμερες με βαρύτερα και ισχυρότερα μπουφάν και κατηγορίες τοποθέτησης.